Gandia intensifica el control per a evitar la propagació de la covid-19

La regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha informat que ahir es va mantenir una reunió entre els departaments de Comerç, Govern Interior, Seguretat Ciutadana, Polítiques Saludables i Turisme, amb l’assessorament de Salut Pública, on s’ha continuat avaluant la situació provocada pel coronavirus. Així, s’han aprovat noves mesures que donen continuïtat a les que ja s’han vingut adoptant des del consistori durant els últims mesos.

Un dels principals punts que s’ha acordat és intensificar el control de l’ús de les mascaretes i de les mesures de compliment de distanciament social, així com dels aforaments dels establiments. En este sentit, des de la Policia Local s’ha informat que durant el cap de setmana es van imposar setze sancions per diversos motius relacionats amb la covid-19.

A més, s’espera que en una setmana i mitja, el consistori puga disposar dels nous informadors de la covid-19 que també insistiran en el compliment de la normativa de convivència. També es reeditarà el fullet informatiu de les mesures de neteja i desinfecció destinat als establiments comercials, a més d’implementar una campanya informativa en xarxes socials destinada a conscienciar als més joves de l’ús de la mascareta.

Finalment, es produirà un vídeo amb les recomanacions destinades a l’hostaleria perquè tots els propietaris i treballadors que no puguen assistir a les xerrades organitzades, coneguen les mesures implantades.