Gandia inverteix més de 100.000 euros en la millora de la pista d’atletisme i la piscina coberta

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, han visitat les actuacions de millora que s’estan realitzant en la pista d’atletisme i la piscina coberta del poliesportiu municipal de Gandia. Uns treballs que compten amb una inversió global de més de 100.000 euros. En companyia del cap de servei d’Esports, Toni Deusa, i l’arquitecte municipal, Miguel Marco, hi han pogut comprovar que les obres en estes instal·lacions van a bon ritme.

En la pista d’atletisme s’estan reparant desperfectes en el paviment i s’està col·locant una gàbia de llançaments homologada per la Federació Espanyola d’Atletisme per a poder fer competicions d’àmbit nacional; uns treballs que ascendeixen a 48.000 euros.

En la piscina, s’està canviant el “liner”, que és la capa que recobreix tot el got del recinte. A més, s’han canviat les sureres i es van substituir els “poyetes” de la piscina coberta per altres de competició que també permetran acollir competicions homologades i portar a esportistes que vullguen millorar les seues marques personals. Estes tasques tenen un pressupost aproximat de 54.000 euros.

L’alcaldessa de Gandia ha remarcat que des de l’Ajuntament “continuem amb l’objectiu de millorar i dignificar totes i cada una de les instal·lacions esportives per mantenir-les en les millors condicions possibles per a la ciutadania”. Invertir en esports, segons Morant, és fomentar la pràctica esportiva i, d’esta manera, invertir en salut. “Gandia és una ciutat esportiva, una ciutat saludable i volem que siga la millor ciutat on practicar qualsevol tipus d’esport”.

La regidora d’Esports, per la seua banda, ha expressat que els treballs en la piscina estaran finalitzats esta setmana, mentre que els de la pista d’atletisme, la setmana següent. D’esta manera, per a l’inici del curs, les dos instal·lacions estaran enllestides i obertes.