Gandia invertix 230.000 euros en el pàrquing subterrani del Centre Històric

Salvador Gregori, regidor responsable dels pàrquings municipals, ha informat que durant esta setmana donaran inici les obres del pàrquing subterrani del Centre Històric on el consistori gandià invertirà prop de 230.000 euros. Durant la jornada de hui, els responsables de l’empresa adjudicatària de les obres han visitat les instal·lacions per a conéixer de primera mà els treballs que es realitzaran destinats a fer més confortable i segur l’espai.

Es tracta d’unes obres que, tal com ha explicat l’edil socialista, consistiran en la introducció de millores en diverses parts del recinte. “El procés d’adjudicació d’estes obres l’iniciàrem fa quatre mesos i la setmana passada ja es van adjudicar amb el que esta mateixa setmana començaran els treballs”, ha indicat Gregori, qui ha explicat que “l’ajuntament ja ha introduït millores en el programari de gestió del pàrquing durant els últims mesos”.

“La nostra intenció és que esta instal·lació que està donant tan bons resultats al Centre Històric estiga en les millors condicions. Este ajuntament ha posat en valor els pàrquings públics i ha aconseguit que tinguen un ús intens que beneficia al comerç. És un luxe tindre 1.200 places públiques d’estacionament per a poder fer polítiques de mobilitat sostenible i de dinamització comercial”, ha destacat el regidor d’Economia i Hisenda.

Cal recordar que durant els últims anys s’han fet ja treballs com l’obertura de l’espai des de la zona del Raval i ara el que es farà serà la millora de la senyalització, eliminació d’humitats, tancament de la claraboia zenital, entre altres actuacions. A més, se situarà un accés des de la superfície de la plaça per a evitar que els vianants accedisquen al recinte des de les rampes dels vehicles. Amb els nous treballs també s’habilitarà una zona d’estacionament per a motos i motocicletes amb capacitat per a 100 vehicles.