Gandia ja deu als seus proveïdors 31 milions d’euros, segons les darreres dates del Ministeri d’Hisenda

Segons les dades actualitzades del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, l’Ajuntament de Gandia accelera el seu ritme d’impagament a proveïdors durant el passat mes de febrer. Així, si en el mes de gener de 2015 el Govern local del PP havia de 27 milions d’euros, ara s’ha sabut que un mes després ja es deuen 31 milions d’euros.

Així mateix, s’ha incrementat el Període Mitjà de pagament (PMP) a proveïdors que ja aconsegueix els 100 dies, quan el passat mes de gener era de 96 dies. Amb açò, Gandia segueix sent la ciutat més morosa de tota la Comunitat Valenciana.
“Lamentablement, una vegada més hem pogut comprovar que el deute comercial de la nostra ciutat segueix desbocada. I el que és més greu, amb la proximitat de les eleccions municipals s’està accentuant aquesta tendència”, ha assenyalat el secretari d’Economia i Empresa dels Socialistes de Gandia, Salvador Gregori.

D’esta manera, el compromís dels Socialistes de Gandia és dur a terme una gestió racional i responsable dels comptes públics, segons estableix el Programa de Govern aprovat dissabte passat per unanimitat.

“Un govern com el del PP que va repartint els diners que no té, prometent llocs de treball que no podrà complir, mentre va deixant de pagar als proveïdors és un govern que ha perdut el nord amb un alcalde desesperat”, ha afirmat Gregori.

Estes dades es poden consultar en la següent adreça:

http://www.minhap.gob.es/es-es/cdi/pmp/paginas/periodomediodepagoaproveedores.aspx#pmp_ccll