Gandia ja supera el 85% d’ocupació per a l’agost mancant les reserves d’última hora

Gandia es prepara per a rebre milers de visitants durant el mes d’agost i ho fa amb els seus hotels a un 85% d’ocupació a falta de les reserves i les estades decidides a última hora. Tot i esta xifra, alguns establiments de la ciutat es troben en el que es coneix com a plena ocupació tècnica, ja que superen el 95%.

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha valorat positivament les dades. “Les dades vénen a avalar les previsions. Estem realment en dades històriques: que estiguem en plena temporada aproximant-nos a un 90% d’ocupació hotelera és de rècord. En qualsevol cas, esperem poder consolidar esta tendència, a veure les reserves d’última hora, que sempre poden provocar una ocupació encara més gran”.

L’edil socialista ha mostrat la satisfacció del Departament de Turisme. “Estem treballant amb el sector perquè esta siga una magnífica temporada, una temporada que ja porta la normalitat i ens situa a nivells de rècords històrics. No només al sector hoteler, sinó també al sector d’apartaments turístics i l’hostaleria, que és més que evident que és plena. Comencem un cap de setmana de rècord. Tenim moltes coses a celebrar després dels dos anys de pandèmia”.