Gandia llança la campanya ‘#TuEresLaFórmula’ per a visibilitzar el paper de la dona i la xiqueta en la ciència

El dia 11 de febrer se celebra el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la ciència, per això, l’Ajuntament de Gandia, a través de la Regidoria d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, llança durant tot el mes de febrer la campanya Tu eres la Fórmula, buscant l’apoderament femení a través de la ciència.

“A pesar de l’augment de la participació femenina en els àmbits científics als darrers anys, continua sent insuficient, ja que la bretxa de gènere és una realitat dins dels sectors de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria o les matemàtiques (STEM), entre altres”, ha assenyalat Juana Navarro, regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives.

Per este motiu, per tal de garantir l’objectiu d’esta commemoració, la Regidoria d’Igualtat, a través de les xarxes socials llança una campanya de conscienciació i visibilització dels referents femenins a la ciència, mostrant les seues contribucions per tal d’aconseguir el progrés al món, sota el títol #TuEresLaFórmula.

A través de diverses fotografies i vídeos, la Regidoria d’Igualtat a través de les xarxes socials exposarà durant el mes de febrer la tasca essencial de les dones a la ciència, fent-nos conscients que són part de la fórmula necessària per al canvi. Destaca dins de la campanya el concurs de fotografia d’Instagram, realitzat amb la col·laboració del Consell dels Joves. Mitjançant un filtre personalitzat llançat per la Regidoria, les usuàries d’esta aplicació podran fer-se una foto i etiquetar al compte @igualtat_diversitat_gandia. La fotografia guanyadora rebrà un premi de 100 euros.