Gandia llança un missatge de tranquil·litat, contenció i responsabilitat ciutadana

El regidor de Govern interior i Coordinació Administrativa, José Manuel Prieto, i la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, han comparegut este matí davant els mitjans de comunicació per tal d’informar del decret signat ahir a l’Ajuntament de Gandia amb noves mesures de seguretat dels serveis municipals, per tal de garantir el seu funcionament i la seguretat d’usuaris i el funcionariat. Al mateix temps, han anunciat noves mesures més restrictives pel que fa als espais i serveis.

Els serveis essencials estan garantits, però necessitem que la ciutadania sàpiga que els tancaments es fan per a mantindre la disciplina i la contenció social, que a hores d’ara és un deure cívic. Cal que la gent faça cas de les instruccions de les diferents Administracions. Entre totes i tots anem a eixir d’esta situació com tantes altres vegades hem fet al llarg de la història a Gandia”, ha assegurat Prieto.

Per la seua banda, l’edil socialista Liduvina Gil ha recordat que les mesures no es prenen per anar-nos-en de vacances, sinó que responen a una necessitat de previndre i reduir la velocitat i els nombres de contagis, evitant així col·lapsar el sistema sanitari.

A les persones que han vingut de fora, sobretot des de zones declarades focus del contagi del virus, i que es troben en estos moments als seus apartaments de la platja, els volem demanar que es mantinguen a casa i, en cas de detectar possibles símptomes, que no acudisquen a l’hospital o centres de salut. Han de telefonar al 900 300 555 o al 112. D’esta manera, s’activarà un protocol i el personal mèdic acudirà als seus domicilis”. Es tracta d’una directriu de les autoritats sanitàries que es fa extensiva a la resta de la ciutadania.