Gandia llança una campanya per remarcar els valors de l’esport i reconéixer els esportistes de la ciutat

La campanya ‘Caràcter Esportiu’ ha estat presentada este matí al poliesportiu municipal per part de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la regidora d’Esports, Lydia Morant. La iniciativa té dos objectius. D’una banda, fer valdre els valors de l’esport, que també són els de la ciutat de Gandia, com ara el respecte, la tolerància i la inclusió. “Gandia és una ciutat esportiva i ha de fer gala dels valors que acompanyen la seua pràctica i la importància que tenen els esportistes a la nostra ciutat”, ha declarat Prieto, qui ha explicat que el segon objectiu és reconéixer els esportistes de la ciutat i dels clubs locals. “Ells no només aporten èxits i medalles sinó que també són representants dels valors, especialment en els pitjors moments de la pandèmia on tots els esportistes van perseverar i van continuar superant-se”.

La campanya es desenvolupa mitjançant 23 cartells i un audiovisual on apareixen esportistes de la ciutat així com els 12 ítems que es transmet a través de l’esport com poden ser el respecte, el joc net, la companyerisme o la inclusió, entre d’altres.

“Pretenem posar en valor el bon comportament. És una campanya personalitzada que té a Héctor Cabrera com a referent de tots estos valors de superació . La nostra intenció és que estos valors siguen transmesos a les futures generacions i que s’identifique Gandia com un referent en este àmbit”, ha indicat la regidora socialista.