Gandia millora les pistes del Skate Park de Roís de Corella i instal·la mobiliari nou

El regidor de Serveis Bàsics al Ciutadà, Miguel Ángel Picornell, ha visitat recentment les instal·lacions del Skate Park situades al barri de Roís de Corella per a conèixer les reformes de les pistes de skate i trial bici i el mobiliari nou que l’Ajuntament de Gandia hi ha instal·lat a este espai d’oci i recreació municipal. Esta iniciativa s’ha portat endavant a petició i en coordinació amb els usuaris i s’ha materialitzat gràcies a la dotació de pressupostos participatius del Consistori.

Picornell ha mostrat la seua satisfacció davant les millores, perquè demostren que “la gent s’ha preocupat perquè Gandia i aquest barri compte amb espais nets i han demanat mobiliari per a no ocupar els espais que habitualment ocupen els usuaris que practiquen estos esports”. L’edil socialista també ha instat els usuaris i el veïnat del barri “a fer un ús responsable del mobiliari que han demanat”.

En este sentit, s’han arreglat les pistes de skate i s’han falcat els mòduls rocosos de la pista de trail bici per a reduir la perillositat de l’activitat i s’hi han instal·lat 5 papereres i 4 bancs per a que la gent que gaudix d’este espai tinga les millors condicions possibles. D’esta manera, es continua treballant pel barri i pels espai públics, agraint el treball de la ciutadania organitzada a través de les entitats del Skate Park per a millorar esta zona.