Gandia mostra el seu suport als tres atletes paralímpics del CC El Garbí que competiran en els Jocs Paralímpics de Tòquio

La Casa de la Marquesa va acollir ahir l’acte de suport als tres atletes paralímpics del CC El Garbí que competiran en els Jocs Paralímpics de Tòquio que es disputaran del 24 d’agost al 5 de setembre.

L’acte, organitzat pel club gandià, va tenir com a objectiu mostrar a Héctor Cabrera, Kim López i Miriam Martínez el suport de tota la ciutat de cara a la seua participació en la cita olímpica. Van intervindre l’alcalde de Gandia, José Manel Prieto; el director General d’Esports, Josep Miquel Moya; la presidenta del Club CC El Garbí, Lourdes Vidal; a més de la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, que va participar en un col·loqui amb els esportistes.

En la seua intervenció, l’alcalde de la ciutat va destacar que els jocs olímpics recorden la importància de paraules com esforç, superació, perseverança, disciplina o companyonia. “Són paraules que podem atribuir als tres esportistes als quals hui, amb aquest acte, hem volgut transmetre el suport i l’orgull de tots i cadascun dels habitants d’una ciutat que pretén ser referent en la pràctica de qualsevol esport”.

“Volem que a Gandia, independentment de qualsevol situació social o econòmica, condicionant físic o discapacitat, totes les persones puguen desenvolupar una activitat esportiva en les millors condicions possibles perquè, igual que la cultura, l’esport és aliment de l’ànima” va afirmar Prieto qui també va incidir en la capacitat integradora en tots els àmbits de Gandia i va agrair al CC el Garbí la “tasca impagable que realitzen diàriament. “Vosaltres sou part del fruit d’aquesta tasca perquè amb el suport del club, la ciutat, amb la vostra energia i esforç us heu convertit en referents nacionals de l’esport que practiqueu”.