“Gandia no avançarà en turisme mentre algú pense que és una cosa perquè quatre amics guanyen diners”, afirma el director de RSC de Baleària Josep Vicent Mascarell

El Saló de Corones del Palau Ducal es va omplir ahir per acollir un interessant debat moderat pel secretari d’Economia i Empresa dels Socialistes de Gandia, Salvador Gregori, on diversos professionals del sector turístic van posar sobre la taula les seues reflexions i experiències per definir estratègies de desestacionalizació i millorar la capacitat de competitivitat amb altres destinacions.

El director de RSC i Innovació de Baleària, Josep Vicent Mascarell, va indicar que “Gandia té molts recursos que estan dormits i s’han de posar en valor”. Mascarell va posar com a exemple el Saló de Corones del Palau Ducal que, sent ell natural de Vilallonga, encara no havia tingut l’oportunitat de visitar. El director d’Innovació de Baleària va asseverar que “el turisme necessita de bons empresaris”.

 Mascarell entén que “el turisme no és només una activitat econòmica pura i dura” que té efectes en el Producte Interior Brut (PIB), sinó que aporta molts més valors i “deu ser un bé per viure” amb elements que es puguen visitar. El directiu de Baleària va comentar que fa poc va estar una nit a la plaça del Prado, i “tot estava tancat, amb una autèntica sensació de desert”, concloent que “Gandia no avançarà en matèria turística mentre algú es pensi que el turisme és una ‘plaça’ perquè quatre amics guanyin diners”.

Per la seua banda, la candidata socialista a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant, va destacar en este sentit que “tots ens hem de creure l’enorme potencial que té Gandia per atraure visitants durant tot l’any”.