Gandia oferirà descomptes de fins al 20% als professionals ‘necessaris’ del coronavirus

El sector turístic de Gandia, baix la iniciativa d’un empresari local, i en col·laboració amb l’Ajuntament de Gandia, llança la campanya ‘Gandia por ti’, amb l’objectiu d’oferir descomptes exclusius de fins al 20% als ‘necessaris’, a eixos professionals que treballen en primera línia per lluitar contra la pandèmia.

És un modest homenatge als herois d’esta pandèmia, a tots els professionals, no només sanitaris, que han oferit un servei perquè els altres poguérem estar a casa“, destaca el socialista Vicent Mascarell, regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament de Gandia. D’esta manera, Gandia vol agrair i valorar amb esta iniciativa, el treball i esforç dels treballadors dels sectors que estan donant-ho tot per lluitar contra la covid-19 i protegir a tota la societat.

Amb esta campanya, que començarà el 25 de maig i estarà vigent fins al 31 de desembre de 2020, les persones que han combatut el virus des de primera línia, gaudiran de diferents descomptes en qualsevol dels 40 establiments que per ara s’han adherit a este programa. Per a això, hauran d’acudir a una de les tres Oficines de Turisme de Gandia, i acreditar que formen part de qualsevol d’estos col·lectius: sanitaris, treballadors dels hospitals, farmacèutics, personal de supermercats, professionals del sector audiovisual, Exèrcit, Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, transportistes o serveis de neteja i de jardineria. En estes oficines, els donaran una targeta personalitzada que hauran de presentar en els establiments adherits al programa per a beneficiar-se dels descomptes.

Segons el regidor socialista Vicent Mascarell, “esta és una magnífica iniciativa a la qual estan sumant-se cada dia més empresaris i és un reconeixement a la feina feta“. De moment són 40 establiments els que s’han adherit a esta iniciativa. Però si alguna empresa està interessada a sumar-se a ‘Gandia por ti’, pot sol·licitar informació a gandia@touristinfo.net

Les empreses que formen part de ‘Gandia por ti’ són hotels, apartaments turístics, càmpings, restaurants, gelateries, xiringuitos de platja, comerços, empreses d’esports nàutics, museus i els dos centres d’interpretació de la ciutat. Tots ells, rebran un segell perquè puguen indicar que formen part d’aquesta iniciativa.

Els hotels oferiran descomptes de fins al 15%, apartaments turístics i càmpings del 5% i les cases rurals del 10%. En el cas dels restaurants, bars, museus, turisme actiu i comerços, la promoció serà de fins al 20%. El llistat d’establiments adherits a esta promoció estarà disponible a www.visitgandia.com Per a poder beneficiar-se del descompte en hotels, apartaments i càmpings, les reserves s’han de fer directament amb l’establiment.