Gandia posa en marxa un dispositiu especial de neteja intensiva de carrers

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pels regidors Miguel Ángel Picornell, Nacho Arnau i Vicenta Ferrer, ha presentat este matí un altre dels puntals del Pla Respecte. Es tracta de la neteja intensiva de carrers que portaran a terme les contractes dels servicis del consistori durant els pròxims mesos en diverses fases. La primera es prolongarà durant el pròxim mes i mig.

Prieto ha explicat que s’aprofitarà este tipus de neteges per a actuar no només eliminant la brutícia, sinó que també s’actuarà al mobiliari urbà, embornals, jardineria, etc. “D’esta manera, no només netegem tot el vial, ja que es traslladen els cotxes per a arribar a tots els racons, sinó que també actuem en tot allò que és públic” ha declarat Prieto, qui ha afegit que este tipus d’accions han d’anar acompanyades de la col·laboració ciutadana.

“La immensa majoria dels ciutadans correspon i nosaltres, com a ajuntament, hem d’assumir esta obligació. Hem de ser capaços de detectar totes les necessitats que hi haja ara mateix i una vegada arribat al pic de detecció començar a reduir-los. Això voldrà dir que el Pla Respecte funciona i s’està complint l’Ordenança de Convivència”, ha indicat l’alcalde.

La primera autoritat del consistori també ha valorat que este pla contempla la coordinació entre les diferents contractes municipals. “Quan entra un a treballar, entren tots. Així, aconseguim la màxima eficàcia i eficiència dels serveis públics”, ha afirmat.