Gandia prepara la campanya de sensibilització sobre la igualtat ‘Arribarà el dia!’ de cara al 8M

L’àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, encapçalada per la regidora socialista Juana Navarro, ha preparat tota una sèrie d’accions de sensibilització ciutadana, entre les quals es troba la campanya ‘Arribarà el dia!’, una aposta clara per l’empoderament femení i un crit per un futur on no càpiga cap desigualtat entre dones i homes que consistix en la “creació de grans cartells que es podran trobar als ‘mupis’ distribuïts pels barris de la ciutat, als quals es poden trobar frases que pretenen fer visibles la discriminació, les violències i les desigualtats que cada dia patixen les dones en tot el món”, ha explicat Navarro.

Així, la regidora d’Igualtat ha destacat que la conscienciació i la sensibilització sobre la igualtat no admet restriccions: “És important, no té restriccions. Ha d’arribar a tot el món. Hi ha coses que es fan de forma automàtica que no són normals i que ofenen, i cal conscienciar per a canviar-les. Hi han pautes que encara s’han de canviar. A vegades ho fem inconscientment, però cal demostrar a la gent que hi ha postures, actituds i missatges que es transmeten i que continuen demostrant que hi ha una gran desigualtat entre l’home i la dona”.

Esta campanya també es podrà seguir a través de les xarxes socials i als mitjans de comunicació. A més, hi ha afegit Navarro, “els cartells aniran acompanyants d’un codi QR on apareixeran diverses falques de ràdio que expliquen cadascuna de les frases escollides per a la campanya ciutadana del 8 de març”.