Gandia presenta activitats amb motiu del Dia del Llibre Infantil i Juvenil

La regidoria de l’IMAB de l’Ajuntament de Gandia, amb la col·laboració de Biblioteques Gandia, ha posat en marxa una sèrie d’activitats amb motiu del proper Dia del Llibre Infantil i Juvenil a celebrar el 2 d’abril. Este dia es commemora el naixement del Hans Christian Andersen, reconegut com el pare de les històries infantils.

Des de finals de març a principis d’abril se celebraran 6 tallers a les biblioteques dels diferents barris de la ciutat. A excepció de l’últim, es presentarà un llibre per taller amb cançons del grup musical local ZOO Posse, il·lustrat per professionals del territori i amb material didàctic per a desenvolupar la creativitat i fomentar el joc inclusiu. A la Biblioteca Infantil es farà una trobada final d’esta col·lecció de cinc llibres, un projecte que inclou la reedició de les cançons amb les veus de xiquets i xiquetes.

A banda del ZOO il·lustrat, també hi haurà l’exposició “Dibuixos que parlen de contes” per part de l’alumnat de Fer Art a la Biblioteca Central de l’1 al 30 d’abril. Finalment, el 2 d’abril a les 12:00 h es presentarà el llibre “Una Carta” d’Irene Verdú a la Biblioteca Infantil.

La regidora delegada de l’IMAB, Liduvina Gil, ha explicat que esta iniciativa se suma a les moltes que es fan des del Govern local amb l’objectiu de consolidar la nostra ciutat com a capital literària valenciana alhora que es promocionen la lectura, la literatura i la xarxa de biblioteques.

“Activitats com estes commemoracions, la Plaça del Llibre, el 3 de March o la Tardor Literària són només una mostra de la potència cultural de la nostra ciutat, un municipi que s’assenta cada dia més com a un referent de ciutat literària”, ha indicat la regidora socialista.

Activitats preparades amb motiu del Dia del Llibre Infantil i Juvenil

– ZOO Il·lustrat, amb Helga Ambak i Carles Ubefee (il·lustradors) i Ricard Tàpera (educador):

Dilluns 28/03 a les 17:30h a la Biblioteca Parc de l’Estació: “Robot”.
Dimarts 29/03 a les 17:30h a la Biblioteca El Grau: “La mestra”.
Dimecres 30/03 a les 17:30h a la Biblioteca Santa Anna: “Xafant fang”.
Dijous 31/03 a les 17:30h a la Biblioteca Beniopa: “Carrer de l’amargura”.
Divendres 01/04 a les 17:00h a la Biblioteca Benipeixcar-Raval: “Deixa’m que caiga”.
Dimecres 06/04 a les 17:30h a la Biblioteca Infantil: Trobada final.

-Exposició “Dibuixos que parlen de contes” de l’alumnat de FER-ART al claustre de la Biblioteca Central de l’1 al 30 d’abril.

– Presentació del llibre “Una carta” d’Irene Verdú a la Biblioteca Infantil el dissabte 02/04 a les 12:00h. Assistiran Lola Camarena, bibliotecària infantil, i l’autora.