Gandia presenta el concurs de relats al voltant de la Cursa de la Dona amb motiu del 8M

La regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Juana Navarro, acompanyada per la representant organitzadora de la Cursa de la Dona-Vicky Foods, Lidia Balada, ha presentat este matí el concurs de relats breus que es farà amb motiu del 8M, Dia Internacional de la Dona. Respecte al concurs de relats, Navarro ha explicat que participaran els alumnes de 5é de Primaria dels col·legis de Gandia i que la temàtica tractarà sobre la Cursa de la Dona-Vicky Foods. Hi haurà premis per als guanyadors que s’entregaran a una gala que es farà per celebrar este dia.

Balada, per la seua part, ha aprofundit en este concurs: “Dins de les activitats programades, el 2019 junt a l’Àrea d’Igualtat vam estar fent un projecte on la Cursa entrava als col·legis i es feien xerrades inspiradores per als xiquets per a desmuntar mites romàntics com puga ser ‘Los que se pelean se desean’ i després es feia una recollida de relats sobre el tema”.

Enguany, amb eixe mateix motiu, es repetix la causa. “Tornem a entrar als col·legis amb un concurs de relats breus per als alumnes de 5é de Primaria. El mateix 8 de març farem entrega dels premis als relats guanyadors”. L’objectiu de la Cursa de la Dona-Vicky Foods és fomentar l’esport entre les dones i la participació en este esdeveniment no sols d’elles, sino també la dels homes animant a les dones durant la carrera.

La presentació dels relats breus es podrà realitzar des del 20 de febrer fins al 3 de març al carrer Tossal, 8 en el Departament d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de Gandia o sol·licitar a l’organització de la Cursa de la Dona la recollida dels relats al mateix centre educatiu.

Hi haurà un 1er Premi valorat en 100€ per a material esportiu, un segon premi en 75€ i un tercer premi en 50€. A més, s’entregarà material esportiu als set finalistes. “Estem molt agraïts a l’Àrea d’Igualtat per contar amb nosaltres per a totes aquestes activitats i esperem que tinga molt bona acollida”, ha conclòs Balada.