Gandia presenta el projecte FEMart Feminismes Infinits, una exposició col·lectiva al voltant del Dia de la Dona

La regidora de l’IMAB, Liduvina Gil, acompanyada per Adriana Serlik, organitzadora del projecte FEMart, Balbina Sendra, gerent del Palau Ducal i la comissariada de l’exposició i llicenciada en Belles Arts, Irene Moreno, ha presentat este matí el projecte FEMart Feminismes Infinits.

Es tracta d’una exposició col·lectiva de 18 dones de Gandia i les comarques dels voltants amb motiu del Dia Internacional de la Dona que tindrà lloc a la sala Carròs i Centelles del Palau Ducal. Hi haurà fotografies, il·lustracions, escultures, dibuixos i pintures realitzades per dones que mostren amb el seu treball la reflexió personal al voltant de la figura de la dona.

“La iniciativa té com a objectiu donar visibilitat a l’obra de 18 dones artistes menors de quaranta anys. Vull agrair al Palau Ducal com sempre la seua col·laboració i vos esperem a tots el 7 de març a les 19.30 hores a la Sala Carròs i Centelles”, ha expressat Gil.

Per la seua part, la comissariada ha posat en valor el treball de les institucions públiques que “presten el seu espai a les noves generacions de dones perquè puguen exposar les seues obres, ja que hui és molt difícil mostrar l’art que es crea. Hi ha obres de molta qualitat i diferents amb l’objectiu de què este tipus d’exposicions tinguen una continuïtat en el temps”, ha assenyalat Moreno.

La gerent del Palau Ducal, Balbina Sendra, ha explicat la proposta que van rebre per a fer l’exposició a este espai: “Quan ens van tornar a proposar una exposició de dones volíem donar suport a la iniciativa i esperem que acudisca molta gent perquè els noms de les artistes són de molta qualitat”.

Finalment, Serlik s’ha mostrat satisfeta “per donar el relleu de DonArt a este FEMart a la comissariada Irene Moreno” i, a més, ha remarcat la rellevància de les dones expositores: “Recomane que visiten esta exposició perquè és meravellosa, són dones joves que tenen una gran vida artística”.