Gandia presenta l’Escoleta de Nadal per fomentar la conciliació laboral i familiar

L’Ajuntament de Gandia, des de la regidoria d’Igualtat que dirigix la regidora Maribel Codina, i amb la col·laboració del Departament d’Educació, posa en marxa l’Escoleta de Nadal. Es tracta d’un projecte que s’ha subvencionat gràcies al Pla Corresponsables de l’Estat, i té com a objectiu fomentar la conciliació laboral i familiar de la ciutadania durant estes dates on els més menuts de la casa gaudixen de les vacances de Nadal.

L’escoleta tindrà lloc del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener en horari de 9 a 14 hores, i es durà a terme en els col·legis Sant Francesc de Borja, Roís de Corella, Mondúver, Botànic Cavanilles, Joan XXIII i Joan Martorell.

Pel que fa a les places, hi haurà un total de 300 que es distribuiran entre tots els centres i cada educador tindrà grups no superiors a 17 alumnes. Cal esmentar que tots els espais comptaran amb més d’un coordinador.

L’empresa adjudicatària que prestarà el servei farà una baremació per fer el llistat d’admesos i les inscripcions. Per això, els interessats hauran d’estar empadronats a Gandia, i tindran una sèrie de criteris que els permetrà aconseguir més o menys punts. El consistori publicarà les característiques del procés d’inscripció.

El preu serà de 30 euros i tot allò recaptat anirà destinat a comprar material i dur a terme millores als col·legis públics de Gandia, tal com exigix el Pla Corresponsables.