Gandia presenta una campanya per a posar en valor les seues fortaleses durant tot l’any

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha presentat en roda de premsa la nova campanya turística de Gandia. Una campanya que encunya un nou terme, el ‘Veraño’. Tal com ha explicat l’edil socialista, la definició del terme té diverses accepcions entre les quals es troba la de “nova estació que permet ser gaudida tot l’any; vacances a Gandia; o estat de felicitat permanent”.

‘Es Gandia todo el veraño’ és el punt de partida d’esta ambiciosa campanya de comunicació que suposa un gest de complicitat al nostre turisme més fidel. “Gandia torna amb més força perquè hi ha vida més enllà de la pandèmia. Esta campanya és el preàmbul de Fitur i estem convençuts serà una gran campanya turística”, ha destacat.

Mascarell també ha explicat que la iniciativa pretén adaptar-se als nous usos comunicatius, de manera que la incidència s’accentuarà en els mitjans ‘online’ i xarxes socials. “Mantenim la filosofia de ‘Gandia Brillla’, però incorporem el terme ‘veraño’ que a més hem registrat com a marca perquè s’associe a Gandia. També hem preparat nou marxandatge”.

L’edil de Turisme ha volgut agrair als turistes més fidels “la seua visita durant l’estiu passat, ja que va suposar un suport per al sector. Si la vacuna es consolida, probablement podrem afrontar una de les millors temporades dels últims anys”.