Gandia, primera platja de la província de València que obri els serveis al cent per cent

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha valorat l’obertura de la platja després de l’accés de Gandia a la fase 2. “Som la primera platja de la província de València que obri els serveis de platja al cent per cent“, ha declarat l’edil socialista, qui ha posat l’èmfasi en el fet que, “des de hui, tant els serveis de vigilància, socorrisme, a més dels serveis d’hostaleria situats a l’arena de la platja ja poden obrir les seues portes”.

“Amb l’entrada de Gandia a la fase 2, ens posicionem com una destinació turística segura amb una bateria de propostes que pretén fer compatible el distanciament social amb l’activitat econòmica i turística. La jornada de hui ha transcorregut amb normalitat i esperem que a partir d’ara la gent acudisca amb molta prudència i fent cas de les recomanacions del consistori“, ha assenyalat Mascarell.

Així les coses, des de hui les oficines de turisme de la Gandia (de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16.30 a 19.30 hores, i dissabtes de 10 a 13 hores) i la Tourist Info Platja-Far 1 (de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores, i dissabtes i diumenges de 10 a 13 hores) han reobert les portes per tal d’atendre totes les consultes de residents i turistes.

D’altra banda, Creu Roja vigilarà la platja de Gandia amb un dispositiu format per prop de vint efectius que es veuran reforçats pel dispositiu especial de la Policia Local de Gandia dedicat a evitar aglomeracions a l’arena de la platja, i a què es complisca el tancament al trànsit del passeig marítim Neptú. Una mesura que possibilita que prop de 20.000 metres quadrats passen a poder ser utilitzats per la ciutadania i els comerços de primera línia de platja, garantint l’accés tant als veïns com als serveis d’emergència.