Gandia projecta la seua imatge en més de 190 països gràcies a ‘La Vuelta’

Gandia s’ha convertit este matí en epicentre del ciclisme internacional i ho ha fet gràcies a l’organització de l’eixida de la setena etapa de la Volta Ciclista a Espanya que partia passats pocs minuts després de les 13 hores des de primera línia de platja. Des d’este punt la caravana ciclista s’ha dirigit fins a la meitat de la platja per després partir cap al Grau i d’ací, prendre direcció cap a Almoines.

Durant quasi mitja hora, la realització ha estat emetent constantment imatges de Gandia (platja, marjal, port, Grau, Castell de Bairén, Alqueria del Duc o la Col·legiata) projectant la imatge de la nostra ciutat a més de 4,5 milions de teleespectadors que té ‘La Vuelta’ repartits en 190 països. Només a Espanya i segons l’organització de l’esdeveniment ciclista, l’audiència mitjana diària és d’1,5 milions d’espectadors.

Després de l’eixida, l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha declarat que per a la ciutat “suposa un orgull que este aparador esportiu estiga a Gandia. hui la platja està absolutament plena de visitants, aficionats i de tota la infraestructura que un esdeveniment internacional d’esta envergadura comporta”. Sobre este aspecte, l’alcalde ha informat que són prop de 1.000 periodistes de més de 340 mitjans que portaran la seua informació a la pràctica totalitat del món.

“Esta etapa suposa col·locar-nos com a referència esportiva, capital de l’esport, i projecta la nostra millor imatge. Una imatge de destinació turística segura, familiar i capaç d’acollir grans esdeveniments i fer-ho sempre, sent una de les platges més segures de tota la Mediterrània”, ha indicat Prieto.