Gandia proposa a 94 empreses per a renovar el segell de qualitat SICTED

Gandia, com a destí SICTED, va celebrar divendres passat la seua Mesa de Qualitat de manera ‘online’ presidida pel regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, juntament amb els tècnics de Qualitat de Turisme Comunitat Valenciana, Eva Beltrán i Jorge Albín. Este cicle de SICTED ha estat marcat per la pandèmia raó per la qual la majoria dels compromisos s’han dut a terme de manera on-line. S’ha treballat de manera molt estreta amb les empreses, amb suport personalitzat als serveis i s’ha aprofitat els mesos de no activitat per a anar complint compromisos.

Vicent Mascarell ha fet un balanç positiu d’este cicle al qual ha qualificat com “molt satisfactori pels resultats obtinguts, pel treball realitzat, per les empreses i que evidencia l’aposta clara de Gandia per ser un destí de Qualitat Turística. Gandia és una de les destinacions turístiques que més aposta per la qualitat tant en els servicis turístics que presta com a destí com en les empreses que formen part de la iniciativa” i ha afegit que “l’aposta per la innovació, la intel·ligència i la qualitat és vital per a poder competir i més encara en la situació que travessem”.

Durant este cicle s’ha treball de manera conjunta en Grups de Millora, que van sorgir de les mateixes empreses SICTED, com per exemple ‘Gandiaxti’. Accions i propostes de les mercantils participants que suposen una mostra de la implicació d’estes en el projecte. Després d’un any complicat, els resultats d’este cicle són molt satisfactoris, atés que són 94 serveis els que s’elevaran al Comité Interdestinos per a renovar el segell i 16 els serveis que es proposen per a obtenir la distinció per primera vegada.

Així mateix, Gandia compta ja amb 61 serveis SICTED distingits com a COVID-Preparats en els comités extraordinaris de juliol, agost i setembre. Les empreses que vulguen distingir-se com ‘COVID-Preparats’, tindran una última oportunitat el gener de 2021.

Entre les empreses que presenten la seua candidatura al Comité de desembre de 2020 es troben empreses de poblacions veïnes, que s’han unit al projecte de SICTED Gandia, en un primer moment va ser Barx, a la qual s’han sumat les poblacions d’Alfauir i l’Alqueria de la Comtessa. Per al cicle 2021 que es començarà a treballar al gener ja han sol·licitat les adhesió 20 empreses de Gandia i d’altres poblacions de la comarca.