Gandia rebrà este cap de setmana el Campionat d’Espanya per comunitats autònomes FEDDF i el Control Absolut FEDC

La regidora d’Esports, Lydia Morant, juntament amb Lourdes Vidal, presidenta del Club de Córrer El Garbí, i Ainhoa Martínez, entrenadora del club, ha presentat este matí la celebració del Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes FEDDF (Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física) i el Control Absolut FEDC (Federació Espanyola d’Esports per a Cecs) per al proper cap de setmana.

Morant ha mostrat el seu orgull per “tindre un esdeveniment d’àmbit nacional d’atletisme adaptat a Gandia i un club referent que compta amb esportistes que han participat en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020”. D’altra banda, Vidal ha agraït a les federacions per confiar de nou en el club i les instal·lacions locals municipals per a celebrar el campionat.

Durant els dies 26 i 27 de març, 120 atletes paralímpics espanyols, inclosos 4 medallistes als Jocs de Tòquio 2020, mostraran les seues capacitats en la pista d’atletisme Toni Herreros de Gandia. Esta serà la segona edició disputada a la ciutat ducal (l’anterior a l’any 2021) amb la novetat que serà oberta a tots els públics.

A banda dels nombrosos medallistes olímpics, també hi haurà algunes promeses. “La figura de membres com Ainhoa Martínez, nomenada recentment com a membre de l’equip Promeses Liberty, possibilitarà la captació d’estos joves esportistes de cara als Jocs Paralímpics de París i Los Ángeles”, ha puntualitzat Vidal.

“Tot i que tres atletes del nostre club no hi podran participar per les corresponents adversitats, estarem tots recolzant a la resta d’esportistes del CC El Garbí per a ajudar al fet que aconseguisquen els seus objectius”, ha conclòs Martínez.