Gandia rep 100.000 euros del Consell per a continuar desenvolupant la Ruta dels Borja

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha mostrat la seua satisfacció després de conéixer que Turisme Comunitat Valenciana ha aprovat una nova subvenció al consistori gandià per valor de 100.000 euros destinada a potenciar la ruta turística de la família dels Borja.

D’esta manera, l’Ajuntament de Gandia continuarà promocionant una oferta cultural clara i estructurada de productes i serveis que materialitze la promoció d’esta iniciativa amb resultats visibles de millora del destí amb la creació de productes Borja, la dinamització del sector turístic local i la satisfacció de les expectatives dels visitants.

El regidor socialista ha afirmat que com a destinació turística, l’objectiu passa per desestacionalitzar l’oferta al llarg de l’any i augmentar la rendibilitat perquè el sector turístic incremente els seus beneficis. “Continuem treballant per a crear productes i ofertes al voltant del sol i la platja. Gandia té molt a oferir perquè cuida els seus tresors i els posa en valor. Hem d’aconseguir que, a poc a poc, la marca Gandia s’assente en l’imaginari col·lectiu com un referent cultural i amb esta nova ajuda podrem continuar este treball”, ha indicat.