Gandia rep 130.000 euros de la Diputació de València amb motiu de l’Any Jubilar Borja

L’Ajuntament de Gandia rep 130.000 euros de la Diputació de València per a dur a terme accions en commemoració de l’Any Jubilar Borja. Esta injecció econòmica reforça la promoció turística de la ciutat per a millorar i posicionar la seua imatge com a destí turístic vinculat a la celebració de l’Any Jubilar Borja, a més del turisme cultural i gastronòmic.

“Esta important ajuda de la Diputació de València aprofitarà per a donar a conéixer la família Borja en general i a Sant Francesc de Borja de forma particular en motiu de l’Any Jubilar”, ha expressat el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell.

Així doncs, esta ajuda econòmica se centrarà a difondre el valor de la dinastia borgiana com un element clau de la ciutat. Algunes actuacions que engloba esta col·laboració estan relacionades amb la difusió i creació de contingut multimèdia sobre l’Any Jubilar, així com activitats culturals i musicals i gastronòmiques.

La finalitat de totes les actuacions establertes en el conveni és aconseguir un posicionament que permeta créixer i maximitzar l’impacte positiu del turisme sobre la ciutat i treballar sobre un model de gestió turística col·laborativa. “L’Any Jubilar és una magnífica oportunitat no només per a posicionar Gandia com un destí turístic de caràcter cultural i patrimonial, sinó també per a diferenciar-nos com una ciutat capaç de captar projectes i ajudes d’altres administracions”, ha afegit l’edil socialista.