Gandia rep l’alumnat d’FP en pràctiques de Laval per a treballar en empreses hostaleres i una residència de gent gran

La regidora de Relacions Internacionals i Agermanaments, Liduvina Gil, ha rebut este matí sis alumnes de Formació Professional del centre Robert Buron de Laval (França), municipi agermanat amb Gandia des de fa 43 anys, els quals han estat acompanyats per la professora del centre educatiu, Gaelle Bastian.

L’alumnat va arribar a la ciutat el 26 de setembre i romandrà fins al proper 21 d’octubre. Quatre d’ells treballaran al sector d’hostaleria als següents restaurants: Vins i Més, Telero, Ca Marc i Primera Estació; mentre que la resta ho faran a la residència de gent gran Mediterrània. Gil ha destacat que “este últim cicle s’estrenarà per primera vegada a Gandia. Fins al moment havíem tingut de pastisseria, comerç i hostaleria”.

L’edil socialista ha assenyalat que este programa, a més d’ajudar molt al desenvolupament professional, també contribuirà a enriquir-se a nivell cultural i integral. “Tenim més de vint candidatures per a les mobilitats de desembre, el que representa un quart de l’efectiu total dels alumnes de l’últim any al centre”, ha detallat Bastian.

Pel que respecta als joves, han mostrat el seu agraïment tant a les empreses com a l’Ajuntament de Gandia per permetre descobrir un nou país, una cultura i diverses especialitats.