Gandia rep més de 133.000 euros per a continuar amb els programes d’inserció laboral

L’Ajuntament de Gandia, des del Departament de Benestar Social, ha posat en marxa el Programa Incorpora’t per a introduir en el món laboral a persones en situació de risc o exclusió social. Este programa ha estat subvencionat per la Generalitat Valenciana amb un import total de 133.928 euros. La regidora de Benestar Social, Carmen Fuster, ha destacat que “continuarem tocant les portes de totes les administracions per a posar en marxa programes com este que possibiliten que les persones en risc d’exclusió laboral tinguen una oportunitat i una formació”.

Esta subvenció està emmarcada dins del programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-20 dirigida a finançar les despeses corrents derivades de la realització del Projecte Incorpora’t, el qual té com a objectiu el desenvolupament d’itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social per a l’exercici 2020

“El programa està dirigit a dones i homes en dificultats per accedir al món laboral per a realitzar itineraris individualitzats d’inserció sociolaboral ajustant-se a les necessitats de cadascun dels participants en el programa”, ha explicat la regidora socialista. Per dur endavant este programa, l’ajuntament compta amb diversos perfils professionals per atendre a tots i cadascun dels participants, com ara dos treballadors socials i tres psicòlegs.