Gandia rep una ajuda del Consell de 100.000 euros per a potenciar la Ruta dels Borja

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Gandia per a potenciar i comercialitzar la Ruta dels Borja durant 2020. Mitjançant este conveni, la Generalitat destinarà 100.000 euros perquè l’Ajuntament de Gandia impulse la promoció i el posicionament de la marca Territori Borja. Este acord permetrà establir un nou pla de comunicació per a Gandia, en el marc de la ciutat com a destinació turística intel·ligent, que ajudarà al sector turístic local en matèria de promoció i comercialització de la Ruta dels Borja, durament afectada per la crisi sanitària de la covid-19.

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha valorat positivament la notícia i ha afirmat que “una vegada més es demostra que tant el Consell com Gandia apostem per productes de qualitat que aporten noves experiències a les persones que ens visiten. Territori Borja és una mostra més d’esta mena d’iniciatives que ens ajuden a diferenciar-nos d’altres destins”.

A més, este conveni impulsarà la creació de nous continguts audiovisuals, així com accions de dinamització turística per part de l’Ajuntament de Gandia, que aniran des d’actuacions amb mitjans de comunicació i prescriptores, a disseny, edició i impressió de material promocional, entre altres. Cal destacar que entre els objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, com Gandia i la Ruta dels Borja.