Gandia rep una subvenció d’11.000 euros per a l’adquisició d’equipament de les biblioteques

L’Ajuntament de Gandia ha rebut la quantitat d’11.111,72 euros en el marc de la subvenció que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport destina a l’adquisició d’equipament per a biblioteques i agències de lectura públiques de les entitats locals de la Comunitat Valenciana.

La subvenció rebuda cobrix la despesa que s’ha realitzat enguany en la millora del centre bibliotecari de Beniopa i s’utilitzarà també per a continuar renovant la resta de biblioteques de la localitat. “El mobiliari de la biblioteca de Beniopa s’ha canviat completament. Tot el material és nou, i no només és estèticament bonic i agradable, sinó pràctic i funcional”, ha explicat el cap de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de Gandia (IMAB), Toni Ordiñana.

Tal com ha expressat Ordiñana, a més del perfeccionament del centre de Beniopa, que es reobrirà l’11 de gener, la resta de biblioteques també requerixen alguns canvis de mobiliari com prestatges, armaris o cadires. “Hem de continuar invertint en la millora de l’equipament de les biblioteques per a que puguem oferir el servei en les millors condicions possibles”, ha conclòs.