Gandia rep una subvenció de 160.000 euros de Turisme Comunitat Valenciana per a potenciar la ruta turística dels Borja

Turisme Generalitat Valenciana, en els seus pressupostos per a 2022, ha inclòs a l’Ajuntament de Gandia com a beneficiari d’una subvenció per un valor de 160.000 euros. Esta ajuda, que suma 60.000 euros més de la quantitat habitual que se sol concedir en esta línia, té l’objectiu de “potenciar la ruta turística de la família dels Borja”.

Tal com ha expressat el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, esta ajuda de la Generalitat Valenciana aferma el producte Borja com un de primer nivell. «Ens dóna una oportunitat per a l’Any Jubilar de Sant Francesc de Borja, consolidar la figura d’esta família com un producte turístic, la qual ens ajuda a posicionar-nos i també avala el treball fet des de l’Ajuntament de Gandia», ha afegit.

D’altra banda, l’edil socialista ha anunciat que es duran a terme diverses activitats en l’any jubilar amb la intenció de donar a conéixer els Borja i vincular-los al territori i al destí turístic de Gandia. «Cada vegada és més difícil competir. Diversificar és la clau; és l’estratègia que estem seguint des de fa temps i cal aprofitar un element tan singular, tan diferenciador i tan exclusiu com és la família Borja», ha assenyalat Mascarell.