Gandia reprén el procés per a incorporar 13 nous agents del torn de mobilitat a la Policia Local

El regidor de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau, ha informat que el procés de selecció destinat a incorporar a 13 nous agents de la Policia Local en el torn de mobilitat s’ha représ després d’haver estat suspés a causa de la covid-19.

L’edil socialista ha destacat l’esforç que s’està realitzant des de l’Ajuntament de Gandia per incorporar nous membres a la Policia Local. “Volem augmentar encara més la seguretat ja existent a la nostra ciutat. Gandia es troba entre els municipis més segurs de la Comunitat Valenciana i continuarem treballant per pal·liar l’envelliment de la plantilla. La nostra aposta com a Govern local per la seguretat és ferma i la millor prova és dotar de personal i de recursos a la Policia Local”, ha assenyalat Arnau.

En este sentit, el procés es va reprendre després de finalitzar l’estat d’alarma. Ja ha finalitzat l’última prova i ja s’ha realitzat la proposta de resolució per part de Tribunal al Departament de Recursos Humans que ha emés la corresponent resolució on es fixa l’inici de la prova de selecció dels nous agents per al pròxim 18 d’agost.