Gandia reprén les actuacions culturals al Moll dels Borja amb Borja Port Art

El regidor d’Escena Urbana i Política Festiva, José Manuel Prieto, acompanyat pel director general d’Escena Urbana, Joan Muñoz, han presentat hui la cinquena edició del ‘Circ al Port’ que enguany es denominarà ‘Borja Port Art’, ja que les activitats programades no seran només de circ i inclouran espectacles de teatre, animació, màgia i humor dirigits a tots els públics. Esta edició compta amb el suport de Territori Borja i Turisme Comunitat Valenciana.

L’edil socialista ha explicat que el consistori gandià tornarà a organitzar esta iniciativa realitzant una sèrie de canvis perquè a poc a poc es puga tornar a la normalitat. Hem d’anar reprenent l’activitat en un moment tan important per a Gandia com és l’estiu“, ha indicat.

El programa oferirà tots els dissabtes, des de l’11 de juliol fins al 15 d’agost a les 20.00 hores, sis actuacions gratuïtes i comptarà com a emplaçament amb l’esplanada del Moll dels Borja perquè es puga fer efectiu el compliment de les mesures de distanciament i seguretat.

“Gandia és una destinació turística segura i, per això, tots els espectacles que oferirem durant este estiu es faran en condicions de seguretat”, ha afirmat Prieto, qui ha finalitzat la seua intervenció destacant que el 18 de juliol, i dins d’un programa posat en marxa per la Diputació de València, Gandia acollirà un espectacle pirotècnic que serà finançat íntegrament per l’ens provincial.

Per la seua banda, Joan Muñoz ha explicat que l’edició d’enguany començarà amb Duo Laos i conclourà amb Marie de Jongh amb l’espectacle ‘Marie?’. S’establirà un espai de 18 x 24 metres que comptarà amb un aforament total de 208 persones que romandran assegudes guardant les distàncies recomanades. Creiem que amb totes les mesures que prendrem, la vida cultural de la ciutat podrà tornar a poc a poc“, ha finalitzat Muñoz.

PROGRAMACIÓ

11 de juliol: Duo laos (Otros aires)

18 de juliol: Lapso Producciones (Clásicos excéntricos)

25 de juliol: Traspediante (Up2down)

1 d’agost: Txema Muñoz (The Postman)

10 d’agost: Cirkofonic (Tea Time)

15 d’agost: Marie de Jongh (Marie?)