Gandia ret homenatge a les professionals sanitàries en el Dia Mundial de la Infermera

Hui, 12 de maig, es celebra el Dia Mundial de la Infermera, una jornada molt significativa proclamada pel Consell Internacional d’Infermeria des de 1974, que reconeix la lloable labor que realitzen els infermers i infermeres arreu del món i que ret tribut a la que es considera la fundadora de la infermeria moderna, la britànica Florence Nightingale, qui va nàixer a esta data al 1820. El lema d’esta commemoració per al 2021, ‘Una veu per a liderar. Una visió de futur per a l’atenció de salut’, orienta la visió de la infermeria cap a noves maneres d’actuar i transformar l’atenció mèdica en tot el món.

Amb este motiu, i sobretot amb el context de pandèmia global que vivim, l’Ajuntament de Gandia ret homenatge als infermeres i infermeres que han estat i continuen estant al peu del canó a l’Hospital Francesc de Borja i als centres d’Atenció Primària de la nostra ciutat. Professionals sanitàries de primera línia que han demostrat un esforç i dedicació inesgotable davant una situació crítica que ha implicat l’atenció i assistència a les persones afectades pel coronavirus i també a aquelles que han presentat altres malalties o quadres clínics.

Com a reconeixement a tota esta labor de les professionals sanitàries que lluiten en primera línia contra la covid-19, la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha volgut mostrar especial agraïment i admiració a a estes professionals que “han estat més de 400 dies sense cap descans, per això volem aprofitar este dia per a posar en valor la seua tasca, no sols en pandèmia, sinó al llarg de tot l’any. Gràcies a totes i a tots, Gandia sempre els estarà agraïda”.