Gandia retransmetrà els plenaris en directe per streaming

Gandia 26 de gener 2016.- Gandia començarà a emetre els plenaris municipals en streaming a partir d’aquest mes. Així ho ha anunciat aquest matí el regidor delegat d’Administració, Modernització i Govern obert, Jose Manuel Prieto, durant la seua compareixença davant els mitjans de comunicació. La iniciativa permetrà que els ciutadans puguen seguir les preses de decisió dels representants públics en directe.

“Es tracta d’una bona notícia dins l’àmbit de la transparència. Durant l’últim ple ja vam realitzar una prova pilot i després de comprovar el seu funcionament començarem aquest mateix mes amb el nou sistema que utilitza la plataforma de vídeos de Youtube i que no suposa cap cost per al consistori, ja que, a més, el treball l’han realitzat els mateixos tècnics del Departament d’Informàtica als quals vull des d’ací agrair el gran treball que han realitzat” va declarar Prieto.

El regidor ha explicat que s’utilitzarà la càmera que està instal·lada al sostre del saló de plenaris, un càmera que “no funcionava i que nosaltres reparem perquè tothom puga veure què es debat en aquest ajuntament”.