Gandia se situa com la ciutat que més ha reduït el període mitjà de pagament a proveïdors durant 2017

Gandia 6 juliol 2018.- El coordinador general d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori ha comparegut aquest matí en roda de premsa per valorar els resultats de l’últim informe de l’Associació de Treballadors Autònoms que emet anualment.

Gregori ha explicat que el document constata que les administracions locals són les que més tarden a pagar als autònoms amb un termini mitjà de 95 dies i que en el cas de la ciutat de Gandia, se situa com la ciutat que més ha reduït el període mitjà de pagament a proveïdors a situar-se en 39 dies de mitjana durant 2017.

Sobre els resultats, el coordinador general d’Economia i Hisenda ha explicat que “vam trobar milions d’euros en factures a empreses i autònoms que s’havien amagat als calaixos durant la passada legislatura. Ja vam dir que el termini es reduiria considerablement a mesura que es consolidassen les mesures d’aquest govern basades en pressupostos realistes (no es contemplen cànons que no es podien cobrar), rigorositat en l’execució pressupostària i serietat en els compromisos adquirits amb els proveïdors“.

pago proveedores gandia PSPV PSOE