Gandia se suma als tres dies de dol oficial decretats per la Generalitat i mostra el seu dolor per les víctimes de l’incendi de València

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha comparegut este matí davant els mitjans de comunicació per tal de mostrar, en primer lloc, la tristesa i el dolor de la ciutat, representada per l’ajuntament, i el suport a tot el veïnat afectat per l’incendi que va tindre lloc ahir en un edifici d’habitatges en el barri de Campanar de la ciutat de València. Un succés que ha deixat víctimes mortals, ferits i un gran nombre d’afectats.

“Ahir ja ens vam posar a disposició de l’Ajuntament de València i dels dispositius d’emergència per a tot el que necessiten de nosaltres. És una tragèdia que ens commou i que ens afecta. Per això, hui no fem cap altra cosa que mostrar el suport de la ciutat de Gandia al veïnat de València”, ha afirmat Prieto.

Este matí l’alcalde ha reunit la Junta de Portaveus i ha signat un decret per a secundar els tres dies de dol oficial decretat pel president de la Generalitat Valenciana, i ordenar que les banderes en els edificis municipals onegen a mitja asta en senyal de dol oficial.

També s’hi mostra la condolença, el dolor de la ciutadania de Gandia i, en conseqüència amb este sentiment i declaració, s’ha decidit suspendre tots el actes institucionals, oficials i lúdics organitzats per l’Ajuntament de Gandia.

A les 12 del migdia, la Corporació municipal ha guardat un minut de silenci en senyal de dol a les portes del consistori.

Finalment, Prieto ha mostrat el suport de la ciutat a tot el veïnat afectat i “l’agraïment als equips d’emergència; bombers; cossos i forces de seguretat de l’Estat; tècnics; professionals que estan assistint en tot moment els afectats i les persones voluntàries que treballen per a reposar la situació i han treballat dur per a l’extinció de l’incendi”.