Gandia sol·licita a la Generalitat una subvenció de 147.000 euros per a la contractació de 33 joves auxiliars de platja

El regidor de Govern Interior i Coordinació Administrativa, José Manuel Prieto, ha informat hui que la Junta de Govern Local ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana, a través de Labora, una subvenció de 147.175 euros que permetrà la contractació directa de 33 joves, des del 16 de juny fins al 18 de setembre, per a la realització de serveis d’informació i prevenció en les nostres platges, en la línia dels programes #EstiuSegur de Labora i #PlatjaSegura de l’Ajuntament de Gandia, per tal de continuar incidint en la nostra ciutat com a una destinació segura.

Este és un dels tres plans d’ocupació potents anunciats pel Govern local, juntament el de l’atur agrícola, que ha contractat a 50 persones del sector durant els mesos d’estiu. “Reforçarà la línia prioritària de treball en la qual ens estem bolcant per a la generació d’oportunitats, la recuperació econòmica i la seguretat sanitària”, ha destacat Prieto.

El servei Labora farà la selecció entre les persones inscrites com a demandants d’ocupació amb eixe epígraf, amb graduat en ESO o equivalent, permís de conduir tipus B1 i acreditat el nivell B1 d’anglés, francés, alemany o italià. S’hi crearan quatre grups de huit persones, amb un coordinador, que actuaran en el passeig marítim de Neptú i en la platja Nord, reforçant on es considere oportú.