Gandia supera les 27.000 persones vacunades amb el 29% dels immunitzats amb les dues dosis

La regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha informat este matí sobre les dades de vacunació amb les que compta el Departament de Salut de Gandia i la nostra ciutat, i ha mostrat la seua satisfacció davant el ritme d’administració de les dosis. Així, Gil ha assegurat que el Departament de Salut de Gandia ha notificat que amb data de 10 de maig s’han administrat 72.160 vacunes, de les quals 50.114 amb una dosi i la resta, 22.046, amb dues dosis.

Respecte al municipi de Gandia, la regidora socialista ha confirmat que han estat 27.361 les persones entre els 10 i 80 anys o més que han rebut la injecció, de les quals 19.414 han rebut la primera vacuna, mentre que 7.947 ja compten amb el cicle de vacunació completat. D’altra banda, ha destacat que 7.186 persones de 80 anys o més han sigut immunitzades a la nostra ciutat (3.638 amb una dosi i 3.548 amb les dues dosis).

Amb estes dades, Liduvina Gil ha expressat orgull i agraïment “al nostre personal sanitari i al col·lectiu de Protecció Civil i informadors que col·laboren a esta actuació i que estan tots els dies que hi ha vacunació tant al Museu Faller com al centre social Marcelino Pérez, al Grau”.

En este sentit, l’edila socialista ha destacat que el ritme de vacunació “és molt bo donat que no podem tindre millor objectiu que arribar a la immunitat de ramat que farà possible el retorn a la normalitat”.