Gandia tanca Fitur 2021 consolidant el missatge de platja segura i sostenible

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha comparegut este matí en roda de premsa per a fer balanç de la participació de Gandia durant la celebració de la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que va tindre lloc a Madrid del 19 al 23 de maig. En primer lloc, l’edil socialista ha afirmat que ha estat “una edició de transició però una de les més importants de la història. Hi ha hagut menys soroll que altres edicions i això ens ha permés llançar un missatge clar i nítid”.

Mascarell també ha agraït al sector la seua implicació amb l’estratègia del Govern local. “Creiem que la nostra presència ha estat digna i hem tornat a tindre un estand molt ben situat. Hem estat referència turística a la província de València, llançant un missatge de platja segura amb grans espais oberts”, ha indicat.

El responsable de Turisme també ha mostrat la seua satisfacció pels contactes que s’han pogut mantenir amb diferents turoperadors, de les possibilitats de negoci que s’han obert, a més de continuar amb el procés de consolidació de Gandia com a destinació segura en un espai “molt competitiu al mateix temps que posem en valor l’aposta per la sostenibilitat i la innovació amb projectes com el nou xiringuito o acords d’innovació en l’àmbit de la universitat”.

D’altra banda, ha avançat que a partir de la setmana que ve el Departament de Turisme llançarà una ambiciosa campanya publicitària que es desenvoluparà a Madrid i que s’iniciarà a la mateixa Puerta del Sol. Sobre este aspecte, Mascarell ha informat que “tornem al centre de Madrid per col·locar-nos en els principals carrers de la capital. Centrarem els nostres esforços en diversos formats com el digital, però no oblidem altres espais tradicionals com alguns pàrquings de referència, autobusos o amb la tanca publicitària instal·lada en l’autovia A3 a l’entrada de la Comunitat Valenciana”. Finalment, el regidor socialista ha avançat que tots els servicis de platja estaran funcionant al  cent per cent a partir del pròxim 15 de juny.