Gandia tancarà el trànsit en el centre històric

L’edil socialista Nacho Arnau, regidor delegat de Trànsit i Mobilitat a l’Ajuntament de Gandia, ha anunciat que es tancarà al trànsit el centre històric de Gandia de manera provisional amb l’objectiu de facilitar el distanciament social a causa de la pandèmia de la covid-19. Es tracta d’una mesura que ha comptat amb el suport del Centre Històric Comercial i de l’Associació d’Hostaleria del Centre Històric. Esta iniciativa, que se suma a la impulsada l’1 de juny al passeig marítim coincidint amb l’inici de la fase 2 de la desescalada, pretén guanyar espai per al vianant i per a les terrasses de l’hostaleria.

D’esta manera, es procedirà al tancament de l’eix format per la plaça Duquessa Maria Enríquez, els carrers Carmelites, Jesuïtes i Duc Alfons el Vell, així com els voltants de la plaça Major, i el tram inicial del passeig de les Germanies (entre el Teatre Serrano i la passarel·la del riu Serpis).

Queda garantit l’accés de residents i comerciants per a accedir o eixir dels seus garatges o necessitats de càrrega i descarrega, respectant la velocitat de 10 km/h per a adequar-la al pas per als vianants; als vehicles de transport per al proveïment dels comerços en horari autoritzat; taxis, vehicles autoritzats i d’emergències, així com l’accés als aparcaments públics.