Gandia tindrà en breu un nou reten de la Policia Local a la platja

El regidor de de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau, Gandia tindrà en breu un nou reten de la Policia Local a la platja ha informat que esta setmana han començat les obres d’enderroc de l’antiga Tourist Info situada a primera línia de la platja de Gandia. Una actuació programada per a després de l’estiu, però que s’ha avançat a causa de les necessitats provocades per la crisi sanitària.

Arnau ha explicat que els treballs tindran un procés d’execució ràpid i que en breu els agents que patrullen la platja comptaran amb un nou espai a la seua disposició. “Davant la necessitat d’incrementar els efectius de la platja i per augmentar la seguretat de les persones que acudixen a esta, hem decidit procedir a l’enderroc de l’antic edifici que es trobava en molt mal estat“, ha assenyalat.

L’edil socialista ha afirmat que “tenim les dependències del Moll dels Borja, que durant l’estiu compartim amb agents de la Policia Nacional, però ara necessitem un espai per a albergar el nou dispositiu, ja que duplica el nombre d’agents destinats a la zona. Esta iniciativa també ens permetrà ser més àgils i efectius en les nostres actuacions convertint este espai en un punt clau de la platja“.

Una vegada finalitzat l’enderroc, s’instal·larà una construcció modular que permetrà instal·lar una oficina d’atenció al ciutadà, a més d’espais destinats als agents i els vehicles que utilitzaran durant esta campanya estival.

Finalment, el regidor socialista ha recordat que durant este estiu Gandia comptarà amb més de 40 informadors a peu de platja i que s’ha renovat la senyalització per deixar clares les noves normes d’ús, a més d’instal·lar passarel·les d’entrada i sortida de la platja.