Gandia torna a prorrogar els convenis amb els clubs esportius per donar-los liquiditat

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha informat que en el primer Consell d’Esports que s’ha celebrat enguany s’ha acordat amb els clubs i entitats esportives prorrogar les subvencions ordinàries per al 2021 per tal que es puga efectuar el pagament el més aviat possible, igual que es va realitzar el passat any. “La nostra idea és tornar a aconseguir que els clubs tinguen la seua aportació econòmica a principi de temporada i evitar que patisquen les entitats i els seus treballadors un perjudici a causa de les restriccions de la pandèmia”, ha assenyalat la regidora socialista. Pel que fa a la partida pressupostària per al present exercici s’ha explicat que ascendirà a 310.000 euros i que es mantindrà respecte a l’any 2020.

Morant també va informar que dins del Pla Resistir hi ha una línia d’ajudes per al sector esportiu destinades a clubs, gimnasos i autònoms que es dediquen a l’esport.

D’altra banda, es van exposar les actuacions que es duran a terme enguany en les instal·lacions i infraestructures esportives i que ascendiran a un total de 700.000 euros.

La Gala de l’Esport de 2021 també tindrà el seu protagonisme, ja que s’han recollit propostes per a començar a treballar en un esdeveniment on esportistes i clubs de Gandia puguen comptar amb un reconeixement i una participació important durant l’esdeveniment que es realitzarà durant el pròxim mes de novembre.