Gandia torna els diners als usuaris que no han pogut utilitzar les instal·lacions esportives municipals durant la crisi del coronavirus

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha informat que amb l’accés a la fase 2 de la desescalada i, una vegada superada amb èxit la primera etapa d’obertura del poliesportiu municipal adaptant el seu funcionament a la situació provocada per la crisi del coronavirus, ahir, dilluns, es va procedir a l’obertura gradual i progressiva de diverses instal·lacions esportives com ara pavellons o sales d’entrenament, a més d’instal·lacions a l’aire lliure i piscines per a ús esportiu.

L’edil socialista també ha indicat que, atés que no es podrà prestar d’ací a poc temps un servei normal a tots els usuaris, es procedirà a la devolució de totes les quotes als abonats generals en el període comprés entre el mes de març fins a la data que tingueren contractada. “D’esta manera, com els usuaris no podran accedir a les instal·lacions, hem considerat just que l’Ajuntament torne els imports que havien abonat”, ha assenyalat.

El procediment per a tramitar la devolució serà el següent: la devolució es realitzarà mitjançant la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Gandia de manera que per efectuar el tràmit s’haurà d’estar en possessió del certificat electrònic; l’usuari haurà de descarregar l’imprés G00217 (devolució d’ingressos esports), que han d’emplenar de la Seu Electrònica; a este expedient s’ha d’adjuntar el certificat de titularitat del compte bancari o el full de tercers. Per a aquells ciutadans que no disposen de certificat electrònic, s’haurà de sol·licitar mitjançant registre d’entrada en Ajuntament, amb cita prèvia, i presentar els documents que se sol·liciten.

D’altra banda, els clubs que vulguen utilitzar les instal·lacions esportives s’han de posar en contacte amb el Servei d’Esports per a realitzar les reserves dels espais, el qual serà l’encarregat de coordinar esta nova etapa prioritzant l’ús d’esportistes federats i d’èlit, amb competicions en marxa o opositors que es troben actualment en algun procés actiu de selecció. Per això, s’ha elaborat un protocol d’usos.