Gandia treballa per la reactivació de l’antic hospital  

 

Gandia, 25 de maig. Liduvina Gil, presidenta de la Junta de Districte de Roís de Corella i regidora delegada de Salut Pública de Gandia, ha llançat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania, sobretot al veïnat del barri, pel que fa al futur de l’antic hospital. I és que, assegura, que en breu hi haurà bones notícies al respecte, ja que Ajuntament, Generalitat i direcció de l’hospital Francesc de Borja treballen conjuntament per tal que en un futur pròxim, s’hi instal·le un centre de salut i un centre d’especialitats. Explica Gil que des del nou centre hospitalari comarcal es planteja traure algunes especialitzats per tal de descongestionar les noves instal·lacions, que ja pateixen problemes d’espai.

Pel que fa al retard, la regidora ha recordat que l’anterior govern del PP va retirar les llicències d’ús sanitari, amb la qual cosa l’edifici s’ha d’adaptar a les noves normatives. En aquests moments s’hi estan realitzant cates per tal d’avaluar l’estat de les instal·lacions.

El Govern és optimista i espera que abans que finalitze l’any o principis de l’any 2017 puguen iniciar-se les obres per ubicar-hi els primers serveis sanitaris.