Gandia veu reconeguda la seua aposta pel turisme sostenible durant l’acte del desé aniversari del model de DTI

L’edil de Turisme, Platges i Promoció Exterior, Balbina Sendra, va assistir ahir a Benidorm a l’acte en commemoració del desé aniversari del model de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) de la Comunitat Valenciana i del cinqué aniversari de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana.

Ambdues iniciatives tenen com a objectiu, per una banda, afavorir el diàleg i la col·laboració entre els seus membres per millorar la gestió i la planificació de les diferents destinacions adherides i, de l’altra, desenvolupar sobre bases tecnològiques un turisme futur basat en la sostenibilitat.

L’esdeveniment, que es va celebrar al saló d’actes de l’Ajuntament de Benidorm, va servir per a remarcar la importància dels dos programes i homenatjar els seus principals valedors. Sendra, en representació de Gandia, va rebre una placa commemorativa per formar part de la Xarxa DTI des del 2014 i va declarar que la distinció rebuda “reafirma el compromís de Gandia per continuar avançant en la implementació de la metodologia DTI en la gestió estratègica de la destinació que permeta afrontar els reptes de futur basant el desenvolupament turístic en la sostenibilitat, l’accessibilitat, la innovació i la tecnologia com a eixos vertebradors. Hem de ser capaços d’aplicar tots estos paràmetres per convertir-nos en una destinació diferenciada i de referència a l’arc Mediterrani”.