Garantim un traspàs de poders amb absoluta normalitat i la màxima transparència

RODA PREMSA GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA 15-06-2015

El regidor socialista José Manuel Prieto ha comparegut hui en roda de premsa al costat de diversos representants del Grup Municipal Socialista, per a efectuar una valoració del traspàs de poders que s’està duent a terme en l’Ajuntament de Gandia des de dissabte passat.

“Els socialistes garantim un traspàs de poders amb absoluta normalitat i la màxima transparència. No obstant aixó, l’anterior govern del PP no ho està posant fàcil i està dificultant este procés que s’hauria de realitzar en condicions de total tranquil·litat”, ha recalcat Prieto, qui ha apuntat que “no és normal que s’intente entrar en l’empresa pública IPG a les sis del matí o accedir a les 3 del matí a les dependències de l’Ajuntament per a tractar de traure documents públics”.

Cal destacar que l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha transmès tranquil·litat en este sentit, demanant un absolut respecte als funcionaris municipals i a tot el personal del Consistori gandià.

“S’ha obert un nou temps de màxima transparència en l’Ajuntament de Gandia, i esperem que a ningú li moleste que s’alcen catifes. Per tot açò, li demanem a l’excalde de Gandia, Arturo Torró, que rebaixe el seu to i evite el seu rancor, pel bon funcionament del Consistori i el bé de la nostra ciutat”, ha conclòs Prieto.