Gil denuncia la informació “parcial i tendenciosa” del PP amb el procés d’adjudicació de les Escoletes a una UTE

Gandia, 7 d’agost. La regidora del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Gandia, Liduvina Gil, responsable a més d’Educació en l’Executiva local, ha denunciat avui “la informació parcial i tendenciosa” del PP amb el procés d’adjudicació dels Escoletes Infantils a una UTE. Gil ha lamentat que el Grup Municipal Socialista conegués els detalls de l’explotació de la xarxa d’Escoletes una vegada aquesta s’havia adjudicat.

La regidora socialista ha assegurat que “no hi ha excusa per a la privatització, perquè el dèficit que presenta l’Ajuntament a l’empresa és de tan sols 74.000 euros per aquest servei”. Gil ha lamentat que el PP haja “tractat d’enganyar” als ciutadans “acomiadant a les professionals que tenien una plaça per oposició”.

Gil ha assegurat també que “les mitges veritats són una mentida oculta”, ja que, segons Gil, la responsable d’Educació de Gandia ha omès, per exemple, que amb l’increment d’horari “cada xiquet pagarà 40 euros més per dues hores, i 25 per una hora”. Gil s’ha centrat també en altres aspectes de la nova concessió, com el fet que des de les cinc de la vesprada la matrícula s’incremente en xiquets de 3 a 6 anys, un fet que per a Liduvina Gil suposarà “competència deslleial a les escoles infantils privades”.

La regidora socialista ha lamentat el tancament de l’Escoleta de la Platja de Gandia, segons el govern per falta de demanda. Gil ha assegurat que aquesta Escoleta era “una aposta per desestacionalizar aquest districte, que ara el PP no es creu”.

Per a Gil, el departament d’Educació de l’Ajuntament de Gandia s’ha convertit en un “desastre”, ja que, segons la regidora, ha quedat “pràcticament desmantellat i sense tècnics municipals”.