Gil: “La nova retallada de 7 milions d’euros en beques de menjador i llibres afectarà un miler de famílies de Gandia”

La regidora del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia Liduvina Gil ha tornat a denunciar hui una nova retallada per part de la Generalitat Valenciana de més de 7 milions d’euros en ajudes a llibres de text, transport escolar i beques de menjador. Unes retallades que se sumen a les que el grup municipal socialista ha vingut denunciant al llarg d’esta legislatura, i que afectaran, segons càlculs de Gil, més d’un miler de famílies a la ciutat de Gandia.

Estes retallades se sumen a les ja anunciades per part del govern autonòmic quant a beques de llibres i menjador o transport escolar, entre d’altres. I és que, com ha recordat la regidora Liduvina Gil, les beques de menjador del passat curs encara no han estat cobrades per part dels ciutadans de Gandia, i s’han deixat de convocar beques d’ajudes per a llibres de text.

Liduvina Gil ha lamentat estes noves retallades, que afectaran molts gandians, i ha assegurat que “20 anys de PP a la Generalitat i 2 a Gandia ens deixen un 30% d’exclusió social i un 30% d’atur”.