Gil: “Per què no ens ensenyen les factures de Joventut? Estem davant una nova acusació falsa?”

El Govern municipal del PP ens ha denegat l’accés a les factures del departament de Joventut dels anys 2010 i 2011, al·ludides en diverses rodes de premsa del regidor de Joventut i d’Hisenda els passats dies. Una demostració, segons la regidora Liduvina Gil, que “estan acusant el govern anterior sense cap tipus de prova” i també de que “volen acusar sense fonament, sense factures probatòries, tapant així que el PP sols està gastant diners de Joventut esta legislatura pagant a endollats i personal de confiança, mentre no destinen cap euro a polítiques dirigides als joves de la ciutat”.

El Grup Municipal Socialista sol·licità dimarts per escrit l’accés a les factures de 2010 i 2011 al·ludides per Barber i Soler. Un accés que ha estat denegat pel govern municipal una vegada més. Gil ha lamentat “acusacions sense fonament a un departament que sí treballava pels joves de la ciutat”, al temps que ha afirmat que “l’única realitat són els 16 militants dels joves del PP treballant amb sou públic, i alguns facturant fins a 3000 euros per gestionar les xarxes socials del PP i de l’Alcalde”.

Una setmana després de llançar les seues falses acusacions, els responsables polítics del govern municipal continuen difamant a les xarxes socials mentre el departament de Joventut està paralitzat i s’han retallat totes les ajudes a associacions juvenils. “Si foren certes, una setmana després, no haurien ensenyat les factures al meu Grup o a la premsa? Estem davant un nou cas d’acusació falsa, com el de les factures d’UGT o l’Innova?”, s’ha preguntat Gil. Amb este panorama, Gil ha demanat al regidor Soler la seua dimissió com a responsable de l’àrea i el tancament de l’oficina d’endollats en què s’ha convertit el seu departament.