Gregori: “Cal ser molt ‘campió’ per a generar 140 milions de deute en quatre anys del govern del PP”

Segons les dades del Ministeri d’Hisenda, durant la passada legislatura governada pel PP el deute de la ciutat  de Gandia augmentà en 140 milions d’euros. Cal ser molt campió per a generar tant de deute en tan sols quatre anys. És difícil entendre com es va poder generar deute a un ritme pràcticament 90.000 euros al dia”, ha destacat el coordinador general d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, qui ha indicat que “la bogeria i el descontrol pressupostari del PP durant els quatre anys de mandat és impossible de valorar”.

Cal destacar que el resultat del Romanent Líquid de Tresoreria (RLT) de l’Ajuntament de Gandia s’ha reduït un 98%, passant de -31.800.000 d’euros el 2015, a -0,7 milions d’euros durant l’exercici del 2016.

Gregori ja va anunciar que el resultat del RLT anava a ser espectacular i així s’ha demostrat. “Davant d’una gestió desastrosa, nosaltres treballem dia a dia. És positiu que les finances cada vegada estiguen millor, ja que això repercutix directament en les empreses i la ciutadania en general. Sempre hem dit que la millor manera de fer economia és pagar als proveïdors. Si les empreses cobren, poden complir les seues obligacions, invertir i crear ocupació”, hi ha conclós Gregori.